A NAGYKEREKI – BORS II. HATÁRÁTKELŐNÉL TETT LÁTOGATÁST AZ ALAPVETŐ JOGOK BIZTOSA

A magyar–román határhoz, a Nagykereki – Bors II. határátkelőhelyhez látogatott 2020. szeptember 18-án dr. Kozma Ákos ombudsman, akit Dr. Péter Sándor r. ezredes, határrendészeti kirendeltségvezető fogadott.
2020. szeptember. 18.

LÁTOGATÁS AZ ORSZÁGOS IDEGENRENDÉSZETI FŐIGAZGATÓSÁG MENEKÜLTÜGYI ŐRZÖTT BEFOGADÓ KÖZPONT NYÍRBÁTORI TELEPHELYÉN, VALAMINT A SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG IDEGENRENDÉSZETI ŐRZÖTT SZÁLLÁSÁN

Dr. Kozma Ákos 2020. szeptember 18-án az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság (OIF) Észak-alföldi Regionális Igazgatóság debreceni központjában tett látogatást, ahol dr. Kiss Attila r. dandártábornok fogadta az alapvető jogok biztosát. A látogatás során az ombudsman részletes tájékoztatást kapott az OIF szervezetéről és működéséről, valamint az intézmény által a koronavírus-járvány megelőzése érdekében tett intézkedésekről. A látogatás végén az alapvető jogok biztosa megismerkedett az ügyfélszolgálat működésével is.
2020. szeptember. 18.

Személyes ügyfélfogadás szünetelése

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a fennálló járványügyi helyzetre tekintettel az Alapvető Jogok Biztosának Hivatala Panaszirodája 2020. szeptember 21-től 2020. október 1-ig zárva tart.
2020. szeptember. 18.

A ZÁHONYI HATÁRÁTKELŐNÉL TETT LÁTOGATÁST AZ ALAPVETŐ JOGOK BIZTOSA

A magyar–ukrán határhoz, a Záhony–Čop határátkelőhelyhez látogatott 2020. szeptember 18-án dr. Kozma Ákos ombudsman.
2020. szeptember. 18.

A HERCEGSZÁNTÓI HATÁRÁLLOMÁSRA LÁTOGATOTT AZ OMBUDSMAN

A Hercegszántó és Bački Breg (Béreg) közötti határátkelőnél tett látogatást 2020. szeptember 17-én dr. Kozma Ákos.
2020. szeptember. 17.

AZ ALAPVETŐ JOGOK BIZTOSÁNAK ÜZENETE A BÜNTETÉS-VÉGREHAJTÁSI SZERVEZET NAPJA ALKALMÁBÓL

Hazánkat is elérte a koronavírus-világjárvány második hulláma. Ezekben a rendkívüli időkben is fontos azokra a szakemberekre gondolnunk, akik biztonságunk érdekében a megváltozott körülmények között megfeszített erővel és kitartással, továbbra is azzal a szakmai elhivatottsággal végzik munkájukat, amelyet mindenkor tanúsítanak – hívja fel a figyelmet a magyar büntetés-végrehajtási szervezet napja alkalmából dr. Kozma Ákos ombudsman.
2020. szeptember. 08.