Tudnivalók

Tudnivalók a bejelentkezéshez

Kérjük, hogy a postai úton megküldött regisztrációs kóddal szíveskedjen eljáró szervként regisztrálni, majd a felhasználónevet és minimum 8 karakterből álló jelszót választani és azok segítségével bejelentkezni.

A bejelentkezésnél a kis és nagybetűk megkülönböztetésére szíveskedjen figyelemmel lenni.

Tudnivalók a regisztrációhoz

A regisztráció során célszerű olyan felhasználónevet, jelszót és email címet megadni, melyhez a kapcsolattartóként kijelölt, illetve távolléte esetén az őt helyettesítő személy folyamatos hozzáférése biztosított, tekintettel arra, hogy a továbbiakban a szervezet hatáskörébe tartozó közérdekű bejelentések benyújtásáról kizárólag elektronikus úton érkezik értesítés, és azok elintézése is ezen a felületen, a megadott felhasználónév és jelszó használatával történhet.

Tudnivalók az ügyek kezeléséhez

Bejelentkezéskor – a benyújtás dátuma és az iktatószám feltüntetésével – az aktuálisan elintézendő, folyamatban lévő ügy látható, a kereső mező használatával azonban a későbbiekben valamennyi, a szervezet hatáskörébe tartozó folyamatban lévő, illetve lezárt ügy megtekinthető.

Iktatószámra történő kereséskor kérjük, hogy a pontos iktatószámot szíveskedjen megadni.

Az egyes ügyekhez tartozó dokumentumok a „Részletek" mezőre történő kattintás útján érhetőek el, úgyszintén az így megjelenő felületen tölthető fel az eljáró szerv intézkedéseiről szóló dokumentum is.

Bejelentkezés regisztrált eljáró szerveknek

Elfelejtett jelszó

Eljáró szervek regisztrációja