Tudnivalók Tudnivalók

Tudnivalók a bejelentkezéshez

Kérjük, hogy a postai úton megküldött regisztrációs kóddal szíveskedjen eljáró szervként regisztrálni, majd a felhasználónevet és minimum 8 karakterből álló jelszót választani és azok segítségével bejelentkezni.

A bejelentkezésnél a kis és nagybetűk megkülönböztetésére szíveskedjen figyelemmel lenni.

 

Tudnivalók a regisztrációhoz

A regisztráció során célszerű olyan felhasználónevet, jelszót és email címet megadni, melyhez a kapcsolattartóként kijelölt, illetve távolléte esetén az őt helyettesítő személy folyamatos hozzáférése biztosított, tekintettel arra, hogy a továbbiakban a szervezet hatáskörébe tartozó közérdekű bejelentések benyújtásáról kizárólag elektronikus úton érkezik értesítés, és azok elintézése is ezen a felületen, a megadott felhasználónév és jelszó használatával történhet.

 

Tudnivalók az ügyek kezeléséhez

Bejelentkezéskor – a benyújtás dátuma és az iktatószám feltüntetésével – az aktuálisan elintézendő, folyamatban lévő ügy látható, a kereső mező használatával azonban a későbbiekben valamennyi, a szervezet hatáskörébe tartozó folyamatban lévő, illetve lezárt ügy megtekinthető.

Iktatószámra történő kereséskor kérjük, hogy a pontos iktatószámot szíveskedjen megadni.

Az egyes ügyekhez tartozó dokumentumok a „Részletek" mezőre történő kattintás útján érhetőek el, úgyszintén az így megjelenő felületen tölthető fel az eljáró szerv intézkedéseiről szóló dokumentum is.

Bejelentkezés regisztrált eljáró szerveknek

Elfelejtett jelszó
Szöveg az azonosításhoz

Eljáró szervek regisztrációja