Az EBESZ Demokratikus Intézmények és Emberi Jogok Hivatala igazgatóját fogadta az ombudsman

Hivatalában fogadta a Magyarországon hivatalos látogatáson lévő Matteo Mecaccit, az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) Demokratikus Intézmények és Emberi Jogok Hivatala (ODIHR) igazgatóját dr. Kozma Ákos, az alapvető jogok biztosa 2022. január 10-én.
2022. január. 10.

Ombudsmani kezdeményezésre megújult a bajai lakásotthon

A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága befejezte a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató által fenntartott bajai lakásotthon felújítását, amelyben az ombudsman kezdeményezésére vállalt részt.
2021. december. 27.

Befejeződött a rumi gyermekotthon felújítása

A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága befejezte a Vas Megyei Gyermekvédelmi Központ és Általános Iskola Rumi Különleges Gyermekotthonának a felújítását, amelyben az ombudsman kezdeményezésére vállalt részt.
2021. december. 22.

Ülést tartott a Civil Konzultációs Testület

Az OPCAT Nemzeti Megelőző Mechanizmus (NMM) feladatainak ellátását segítő, immár tizennégy tagot számláló Civil Konzultációs Testület (CKT) 2021. december 17-én tartotta ez évi második ülését, amelyet dr. Kozma Ákos, az alapvető jogok biztosa a Covid–19-pandémiára tekintettel online formában hívott össze.
2021. december. 17.

A Nemzetiségekért díjak átadásán vett részt az ombudsman

Az idei Nemzetiségekért díjak budapesti átadási ünnepségén vett részt dr. Kozma Ákos, az alapvető jogok biztosa 2021. december 17-én.
2021. december. 17.

Heves megyei gyermekotthonok számára adta át Hivatala adományait dr. Kozma Ákos

Dr. Kozma Ákos ombudsman és munkatársai 2021. december 14-én négy Heves megyei gyermekotthonban tettek látogatást, hogy átadják az intézményeknek azokat a játékokat és ajándékokat, amelyeket az Alapvető Jogok Biztosa Hivatalának dolgozói gyűjtöttek össze és adományoztak az ott élő gyermekek számára.
2021. december. 14.