A Román Ombudsmannál tett bemutatkozó látogatást az Alapvető Jogok biztosa

Dr. Kozma Ákos ombudsman 2020. február 3-án Nagyváradra látogatott, ahol Renate Weber román ombudsmannal, Molnár Zsolt helyettes ombudsmannal és a Román Ombudsmani Hivatal munkatársaival találkozott.
2020. február. 05.

Az Alapvető Jogok Biztosa részt vett a Magyar Rendőrség évértékelő vezetői értekezletén

Az Országos Rendőr-főkapitányság 2020. január 29-én rendezte meg a Rendőrség 2019. évi tevékenységét értékelő vezetői értekezletét Budapesten, a Rendőrségi Igazgatási Központ auditóriumában.
2020. január. 29.

A büntetés-végrehajtási szervezet évértékelő állománygyűlésén vett részt az alapvető Jogok biztosa

A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága 2020. január 27-én tartotta a szervezet 2019-es évet értékelő és 2020-as feladatait meghatározó ünnepi állományértekezletét Budapesten.
2020. január. 27.

Az Ombudsmani Hivatal munkatársai részt vettek az ENSZ Gyermekjogi Bizottságának 83. ülésszakán Genfben Magyarország jelentéstételén

Az Egyesült Nemzetek 2020. január 20. és február 7. között rendezi meg Genfben Gyermekjogi Bizottságának 83. ülésszakát. Ennek keretében január 22-23-án került sor Magyarország jelentéstételére az ENSZ Gyermekjogi Egyezményének Ellenőrző Bizottsága előtt. A meghallgatáson a párbeszéd megfigyelése céljából az Alapvető Jogok Biztosának Hivatala munkatársai is részt vettek.
2020. január. 24.

Az Országos Nemzetiségi Önkormányzatok Szövetsége az Alapvető Jogok Biztosa Hivatalában tartotta kihelyezett ülését

Dr. Kozma Ákos, az alapvető jogok biztosa nyitotta meg a Justitia Regnorum Fundamentum-díjas Országos Nemzetiségi Önkormányzatok Szövetsége (ONÖSZ) kihelyezett ülését, melyet 2020. január 23-án az Alapvető Jogok Biztosa Hivatalában tartottak. Az ülés keretében került sor Szalayné Sándor Erzsébet, a Magyarországon élő nemzetiségek jogainak védelmét ellátó ombudsmanhelyettes és a tizenhárom országos nemzetiségi önkormányzat elnökeinek immár hagyományos évnyitó konzultációjára.
2020. január. 23.

A Cseh Állampolgári Jogok Biztosánál tett bemutatkozó látogatást Brnóban az Alapvető Jogok Biztosa

2020. január 22-én dr. Kozma Ákos, az alapvető jogok biztosa Brnóba látogatott, ahol Anna Šabatová cseh ombudsmannal és Monika Šimůnková helyettes ombudsmannal folytatott tárgyalásokat.
2020. január. 22.