A Nemzetiségekért díjak átadásán vett részt az ombudsman

Az idei Nemzetiségekért díjak budapesti átadási ünnepségén vett részt dr. Kozma Ákos, az alapvető jogok biztosa 2021. december 17-én.
2021. december. 17.

Heves megyei gyermekotthonok számára adta át Hivatala adományait dr. Kozma Ákos

Dr. Kozma Ákos ombudsman és munkatársai 2021. december 14-én négy Heves megyei gyermekotthonban tettek látogatást, hogy átadják az intézményeknek azokat a játékokat és ajándékokat, amelyeket az Alapvető Jogok Biztosa Hivatalának dolgozói gyűjtöttek össze és adományoztak az ott élő gyermekek számára.
2021. december. 14.

Együttműködési megállapodást kötött az Alapvető Jogok Biztosának Hivatala (AJBH) és az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem (EKKE)

Együttműködési megállapodást kötött az Alapvető Jogok Biztosának Hivatala (AJBH) és az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem (EKKE). Az erről szóló dokumentumot dr. Kozma Ákos, az alapvető jogok biztosa, valamint dr. Pajtókné dr. Tari Ilona rektor 2021. december 14-én írta alá ünnepélyes keretek között az egri Líceum konferenciatermében.
2021. december. 14.

Az ombudsman megtekintette a rumi gyermekotthon felújításának munkálatait

Az alapvető jogok biztosának kezdeményezésére a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága részt vállal a Rumi Különleges Gyermekotthon felújításában.
2021. december. 09.

A győri büntetés-végrehajtási intézetbe látogatott az alapvető jogok biztosa

Dr. Kozma Ákos ombudsman és munkatársai 2021. december 9-én az Optional Protocol to the Convention Against Torture (OPCAT) Nemzeti Megelőző Mechanizmus (NMM) keretében helyszíni ellenőrzést végeztek a Győr-Moson-Sopron Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetben.
2021. december. 09.

A pörbölyi Ökoturisztikai Központba látogatott az alapvető jogok biztosa

Dr. Kozma Ákos a Gemenci Erdő- és Vadgazdaság Zrt. pörbölyi Ökoturisztikai Központjában tett látogatást 2021. december 2-án.
2021. december. 02.