Az európai ombudsmant fogadta hivatalában az alapvető jogok biztosa

Hivatalában fogadta a Magyarországon hivatalos látogatáson lévő Emily O’Reilly európai ombudsmant dr. Kozma Ákos, az alapvető jogok biztosa 2024. április 9-én.
2024. április. 18.

Nemzetiségi konferencián tartott előadást az alapvető jogok biztosa

A Gál Ferenc Egyetem Pedagógiai Kara „Nemzetiségi nevelés és oktatás – lehetőségek és megoldások nemzetközi kontextusban” címmel rendezte meg XI. nemzetiségi konferenciáját 2024. április 17-én, Szarvason.
2024. április. 17.

Az Aggteleki Nemzeti Parkban tett látogatást az alapvető jogok biztosa és a jövő nemzedékek érdekeinek védelmét ellátó biztoshelyettes

Az alapvető jogok biztosa és a jövő nemzedékek érdekeinek védelmét ellátó biztoshelyettes 2024. április 16-án az Aggteleki Nemzeti Parkba látogatott, ahol szakmai megbeszélést folytattak az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóságának vezetőivel és munkatársaival.
2024. április. 16.

Dr. Kozma Ákos hivatalában fogadta Üzbegisztán magyarországi nagykövetét

Dr. Kozma Ákos, az alapvető jogok biztosa hivatalában fogadta Őexcellenciája Oybek Shakhavdinov urat, Üzbegisztán magyarországi nagykövetét 2024. április 15-én.
2024. április. 15.

Parkosítással folytatódott a balassagyarmati Ipolypart Fészek Gyermekotthon felújítása

Parkosítással folytatódott a balassagyarmati Ipolyparti Fészek Gyermekotthon korszerűsítése a gyermekotthonok ombudsmani felújítási programja keretében. A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság, az Alapvető Jogok Biztosának Hivatala munkatársai és az Ipoly Erdő Zrt. erdészei 250 növényt (fagyal, gyöngyvessző, gyöngyvirágcserje és nyáriorgona cserjék) ültettek 2024. április 9-én. A cserjéket a Nyírjes Természetvédelmi, Oktatási, Közjóléti Alapítvány biztosította.
2024. április. 09.

Látogatás a Fészek Gyermekvédő Egyesület Átmeneti Gyermekotthonában

A Fészek Gyermekvédő Egyesület Átmeneti Gyermekotthonába látogatott dr. Kozma Ákos ombudsman 2024. március 11-én Érden.
2024. március. 11.