Az Alapvető Jogok Biztosa bemutatkozó látogatást tett a Szlovák Állampolgári Jogok Biztosának Hivatalában Pozsonyban

Dr. Kozma Ákos, az alapvető jogok biztosa 2020. január 21-én Pozsonyba látogatott, ahol Mária Patakyová ombudsmannal, Marián Török főtitkárral, valamint Júlia Šebová nemzetközi tanácsossal találkozott a szlovák Állampolgári Jogok Biztosának Hivatalában.
2020. január. 21.

Megjelent a „Harminc/30 Jubileumi ombudsman-kötet a Gyermekjogi Egyezmény tiszteletére”

Az Alapvető Jogok Biztosa Hivatalának gondozásában megjelent "30/Harminc - Jubileumi ombudsmankötet a Gyermekjogi Egyezmény tiszteletére" című kiadvány az ENSZ által 1989-ben, tavaly 30 éve elfogadott Gyermekjogi Egyezmény előtt tiszteleg.
2020. január. 20.

Az Alapvető Jogok Biztosa Moszkvába látogatott, ahol részt vett az Oroszországi Föderáció Emberi Jogi Főbiztosa és az Orosz Emberi Jogi Tudományos és Oktatási Központ által szervezett konferencián

Dr. Kozma Ákos ombudsman 2019. december 17-én Moszkvába látogatott, ahol Tatyjana Nyikolajevna Moszkalkova, az Oroszországi Föderáció Emberi Jogi Főbiztosa meghívására részt vett az „Az emberi jogok védelmének kérdései az eurázsiai térségben: az ombudsmanok legjobb gyakorlatainak megosztása” címmel megrendezett nemzetközi konferencián.
2019. december. 18.

Az Alapvető Jogok Biztosa részt vett az Emberi jogok Világnapja alkalmából Cipruson rendezett nemzetközi konferencián

Az emberi jogok világnapja alkalmából „A velencei alapelvek az ombudsmani intézmények megerősítésében” címmel rendezett nemzetközi konferenciát az Association of Mediterranean Ombudsmen (AOM) és a ciprusi ombudsmani intézmény 2019. december 10-én Nicosiában. A tanácskozáson dr. Kozma Ákos, az Alapvető Jogok Biztosa is részt vett.
2019. december. 13.

Az Alapvető Jogok Biztosa és helyettesei ünnepélyesen átadták az idei Justitia Regnorum Fundamentum Díjakat

Az Alapvető Jogok Biztosának Hivatala 2019. december 9-én rendezte meg a Justitia Regnorum Fundamentum-díjak átadó ünnepségét a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karának Szent II. János Pál pápa termében.
2019. december. 09.

Az Alapvető Jogok Biztosának Hivatalába látogatott a Mikulás

Boldog gyermekzsivaj töltötte be 2019. december 5-én az Alapvető Jogok Biztosának Hivatalát. Az intézmény munkatársainak gyermekei az erre az alkalomra berendezett játszósarokban és finomságokkal megterített asztal mellett már kora délutántól izgatottan várták, hogy találkozhassanak a Mikulással, aki idén is hatalmas puttonnyal, rengeteg ajándékkal és dicsérettel, no és krampuszaival érkezett.
2019. december. 06.