AZ OMBUDSMAN RÉSZT VETT AZ ORSZÁGGYŰLÉS EMLÉKÜLÉSÉN

Dr. Kozma Ákos, az alapvető jogok biztosa is részt vett az Országgyűlés emlékülésén 2020. június 4-én. Az emlékülésen Kövér László, az Országgyűlés elnöke, majd Áder János köztársasági elnök mondott beszédet.
2020. június. 04.

A SZOLNOKI GYERMEKOTTHONOKBAN TETT LÁTOGATÁST DR. KOZMA ÁKOS

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat székhelyén működő gyermekotthonokba látogatott 2020. június 4-én dr. Kozma Ákos, az alapvető jogok biztosa.Mikolyné Kozma Rozália megbízott igazgató bemutatta a központi intézményt, ahol az örökbefogadás előkészítésével és lebonyolításával kapcsolatos szakmai feladatokat látják el.
2020. június. 04.

AZ OMBUDSMAN MEGTEKINTETTE A REGÖLYI LAKÓOTTHONT

Dr. Kozma Ákos, az alapvető jogok biztosa 2020. június 4-én a Tolna Megyei Integrált Szociális Intézmény regölyi Lakóotthonába látogatott.
2020. június. 04.

DR. VARGA RÉKA, AZ ALAPVETŐ JOGOK BIZTOSÁNAK HIVATALA FŐTITKÁRA RÉSZT VETT AZ ENOC (GYERMEKJOGI OMBUDSMANOK EURÓPAI HÁLÓZATA) ÉS AZ UNICEF VIDEÓKONFERENCIA KERETÉBEN MEGTARTOTT 2020. JÚNIUS 2-I ÜLÉSÉN.

Dr. Varga Réka, az Alapvető Jogok Biztosának Hivatala Főtitkára részt vett az ENOC (Gyermekjogi Ombudsmanok Európai Hálózata) és az UNICEF videókonferencia keretében megtartott 2020. június 2-i ülésén. A korlátozó intézkedések minden ENOC-tag munkáját érintették. A résztvevők a COVID-19 járvány okozta, gyermekjogokkal összefüggő kihívásokról, valamint az azokra adott intézményi válaszokról számoltak be.
2020. június. 02.

LÁTOGATÁS A BÓLYI PLATÁNLIGET OTTHONBAN

A Baranya Megyei Platánliget Otthon bólyi székhelyintézményébe látogatott 2020. május 29-én az alapvető jogok biztosa.
2020. május. 29.

SPECIÁLIS GYERMEKOTTHONBA LÁTOGATOTT AZ OMBUDSMAN

Dr. Kozma Ákos 2020. május 29-én a Baranya Megyei Gyermekvédelmi Központ szigetvári Speciális Gyermekotthonának ideiglenesen Sellye településen működő lakóotthonába látogatott.
2020. május. 29.