A komáromi határállomásra látogatott az ombudsman

A komáromi Monostori- , valamint az Erzsébet-hídnál található magyar–szlovák határon tett látogatást dr. Kozma Ákos, akit dr. Bolehradsky Szilveszter r. ezredes, rendőrségi főtanácsos, a Komáromi Rendőrkapitányság vezetője fogadott a határállomásokon.
2021. május. 28.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságon tett látogatást dr. Kozma Ákos

Dr. Kozma Ákos, az alapvető jogok biztosa dr. Wildner Domonkos, az AJBH rendészeti igazgatója kíséretében 2021. május 26-án a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságon tett hivatalos látogatást, amelynek keretében Farkas Gábor r. dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, megyei rendőrfőkapitány és dr. Szalay Péter r. alezredes, hivatalvezető fogadta az ombudsmant.
2021. május. 28.

Iskolaőrök tevékenységéről tájékozódott az ombudsman Újpesten

Dr. Kozma Ákos ombudsman és az Alapvető Jogok Biztosának Hivatala Rendészeti Igazgatóságának munkatársai 2021. május 26-án a Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum Újpesti Két Tanítási Nyelvű Műszaki Technikumban tettek látogatást, ahol Szever László megbízott igazgató fogadta az alapvető jogok biztosát és a Hivatal munkatársait.
2021. május. 28.

Az Országgyűlés Igazságügyi Bizottságának ülésén vett részt az ombudsman és két helyettese

Dr. Kozma Ákos, az alapvető jogok biztosa, dr. Szalayné dr. Sándor Erzsébet, a Magyarországon élő nemzetiségek jogainak védelmét ellátó biztoshelyettes, valamint dr. Bándi Gyula, a jövő nemzedékek érdekeinek védelmét ellátó biztoshelyettes 2021. május 26-án részt vett az Országgyűlés Igazságügyi Bizottságának ülésén, amelyen az alapvető jogok biztosának és helyetteseinek 2020. évi tevékenységéről szóló B/15278. számú beszámolót tárgyalták.
2021. május. 26.

Az Országgyűlés Magyarországi Nemzetiségek Bizottságának ülésén vett részt az ombudsman és a nemzetiségi ombudsmanhelyettes

Dr. Kozma Ákos, az alapvető jogok biztosa és dr. Szalayné dr. Sándor Erzsébet, a Magyarországon élő nemzetiségek jogainak védelmét ellátó biztoshelyettes 2021. május 11-én részt vett az Országgyűlés Magyarországi Nemzetiségek Bizottsága ülésén, amelyen az alapvető jogok biztosának és helyetteseinek 2020. évi tevékenységéről benyújtott, B/15278. számú beszámolót tárgyalták.
2021. május. 11.

Az alapvető jogok biztosa részt vett a Nemzeti Emberi Jogi Intézmények Európai Hálózatának online konferenciáján

A Nemzeti Emberi Jogi Intézmények Európai Hálózata (ENNHRI) 2021. április 26. és 27. között tartotta magas szintű értekezletét online formában, amelyen dr. Kozma Ákos, az alapvető jogok biztosa is részt vett.
2021. április. 28.