A KIS-BALATON LÁTOGATÓKÖZPONT ÜNNEPÉLYES MEGNYITÓJÁN VETT RÉSZT AZ OMBUDSMAN

Dr. Kozma Ákos is részt vett a Kis-Balaton Látogatóközpont ünnepélyes átadásán 2020. szeptember 22-én Keszthely-Fenékpusztán. A megnyitón beszédet mondott többek között Semjén Zsolt nemzetpolitikáért, egyházügyekért és nemzetiségekért felelős miniszterelnök-helyettes és Nagy István agrárminiszter.
2020. szeptember. 22.

A NAGYKEREKI – BORS II. HATÁRÁTKELŐNÉL TETT LÁTOGATÁST AZ ALAPVETŐ JOGOK BIZTOSA

A magyar–román határhoz, a Nagykereki – Bors II. határátkelőhelyhez látogatott 2020. szeptember 18-án dr. Kozma Ákos ombudsman, akit Dr. Péter Sándor r. ezredes, határrendészeti kirendeltségvezető fogadott.
2020. szeptember. 18.

LÁTOGATÁS AZ ORSZÁGOS IDEGENRENDÉSZETI FŐIGAZGATÓSÁG MENEKÜLTÜGYI ŐRZÖTT BEFOGADÓ KÖZPONT NYÍRBÁTORI TELEPHELYÉN, VALAMINT A SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG IDEGENRENDÉSZETI ŐRZÖTT SZÁLLÁSÁN

Dr. Kozma Ákos 2020. szeptember 18-án az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság (OIF) Észak-alföldi Regionális Igazgatóság debreceni központjában tett látogatást, ahol dr. Kiss Attila r. dandártábornok fogadta az alapvető jogok biztosát. A látogatás során az ombudsman részletes tájékoztatást kapott az OIF szervezetéről és működéséről, valamint az intézmény által a koronavírus-járvány megelőzése érdekében tett intézkedésekről. A látogatás végén az alapvető jogok biztosa megismerkedett az ügyfélszolgálat működésével is.
2020. szeptember. 18.

Személyes ügyfélfogadás szünetelése

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a fennálló járványügyi helyzetre tekintettel az Alapvető Jogok Biztosának Hivatala Panaszirodája 2020. szeptember 21-től 2020. október 1-ig zárva tart.
2020. szeptember. 18.

A ZÁHONYI HATÁRÁTKELŐNÉL TETT LÁTOGATÁST AZ ALAPVETŐ JOGOK BIZTOSA

A magyar–ukrán határhoz, a Záhony–Čop határátkelőhelyhez látogatott 2020. szeptember 18-án dr. Kozma Ákos ombudsman.
2020. szeptember. 18.

A HERCEGSZÁNTÓI HATÁRÁLLOMÁSRA LÁTOGATOTT AZ OMBUDSMAN

A Hercegszántó és Bački Breg (Béreg) közötti határátkelőnél tett látogatást 2020. szeptember 17-én dr. Kozma Ákos.
2020. szeptember. 17.