Az első Magyar Jogi Könyvszalonon vett részt dr. Kozma Ákos

Az alapvető jogok biztosa is részt vett a jogi könyvek – a Magyar Jogász Egylet és az Alkotmánybíróság közreműködésével megrendezett – ünnepén 2021. szeptember 18-án.
2021. szeptember. 18.

Az Őrségi Nemzeti Parkban ültetett emlékfát az ombudsman és a jövő nemzedékek érdekeinek védelmét ellátó helyettese

2021. szeptember 15-én dr. Kozma Ákos, az alapvető jogok biztosa és dr. Bándi Gyula ombudsmanhelyettes Őriszentpéteren, az Őrségi Nemzeti Park Igazgatóság központjában szakmai megbeszélést folytatott dr. Markovics Tiborral, a nemzeti park igazgatójával, valamint vezető munkatársaival.
2021. szeptember. 16.

A Velencei Bizottság képviselőivel folytatott konzultációt az ombudsman

Dr. Kozma Ákos, az alapvető jogok biztosa és dr. Szalayné dr. Sándor Erzsébet, a Magyarországon élő nemzetiségek jogainak védelmét ellátó biztoshelyettes a Velencei Bizottság – European Commission for Democracy through Law – képviselőivel folytatott online konzultációt 2021. szeptember 14-én.
2021. szeptember. 14.

Kétoldalú megbeszélés az üzbég ombudsmannal

A partner ombudsmani intézmények vezetőivel a szerbiai Újvidéken tartott kétoldalú megbeszélései keretében dr. Kozma Ákos, az alapvető jogok biztosa 2021. szeptember 3-án Eshmatova Feruza Farxodovna üzbég ombudsman asszonnyal és főtitkárával is eszmecserét folytatott.
2021. szeptember. 13.

A kirgiz ombudsmannal találkozott az alapvető jogok biztosa

Dr. Kozma Ákos, az alapvető jogok biztosa a szerbiai Újvidéken kétoldalú megbeszélést folytatott a partner ombudsmani intézmények vezetőivel, köztük 2021. szeptember 3-án Mamytov Tokon kirgiz ombudsmannal és főtitkárával.
2021. szeptember. 13.

A litván ombudsmannal találkozott dr. Kozma Ákos

Dr. Kozma Ákos ombudsman a szerbiai Újvidéken 2021. szeptember 3-án folytatott kétoldalú megbeszélései során találkozott prof. dr. Augustinas Normantas úrral, Litvánia ombudsmani intézményének vezetőjével és főtitkárával is.
2021. szeptember. 13.