Az Európai Parlament LIBE-bizottságát fogadta dr. Kozma Ákos

Az Európai Parlament Állampolgári Jogi, Bel- és Igazságügyi Bizottságának (LIBE) delegációját fogadta hivatalában az alapvető jogok biztosa 2021. szeptember 30-án.
2021. október. 01.

Emlékkereszt-szentelésen vett részt dr. Kozma Ákos

Az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus tiszteletére állított emlékkereszt ünnepélyes szentelésén vett részt az alapvető jogok biztosa 2021. szeptember 30-án Ásotthalmon.
2021. október. 01.

A Mórahalmi Határrendészeti Távfelügyeleti Irányító Központban tett látogatás az ombudsman

Dr. Kozma Ákos a Mórahalmi Határrendészeti Távfelügyeleti Irányító Központba látogatott 2021. szeptember 30-án. Az alapvető jogok biztosát Papp Károly r. ezredes, rendőrségi főtanácsos, Csongrád-Csanád megyei rendőrfőkapitány-helyettes és Papp László r. őrnagy, a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Idegenrendészeti Osztályának vezetője fogadta.
2021. szeptember. 30.

Budapest ad otthont az OPCAT Délkelet-európai Nemzeti Megelőző Mechanizmus Hálózat találkozójának

2021. szeptember 29. és 30. között az Alapvető Jogok Biztosának Hivatalában tartja soron következő tanácskozását az OPCAT Délkelet-európai Nemzeti Megelőző Mechanizmus Hálózat.
2021. szeptember. 29.

Folytatódott a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei iskolaőrök tevékenységének monitorozása Tiszalúcon

Dr. Kozma Ákos ombudsman folytatta a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei iskolaőrök tevékenységének monitorozását, amelynek keretében 2021. szeptember 28-án újabb közoktatási intézménybe látogatott el személyesen. Ezúttal az ombudsman a Tiszalúci Arany János Általános Iskolát kereste fel, ahol az iskola vezetőjével és az ott szolgálatot teljesítő iskolaőrrel folytatott megbeszéléseket, melynek középpontjában az iskolaőrséggel kapcsolatos tapasztalatok álltak.
2021. szeptember. 28.

A bélapátfalvai idősek és fogyatékossággal élők otthonába látogatott az ombudsman

A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság fenntartásában működő Bélapátfalvai Idősek, és Fogyatékosok Otthonában tett látogatást dr. Kozma Ákos 2021. szeptember 28-án. Az alapvető jogok biztosát Tóth Erzsébet intézményvezető fogadta.
2021. szeptember. 28.