Dr. Kozma Ákos hivatalában fogadta Üzbegisztán magyarországi nagykövetségének első titkárát

Sherzod Narzullaevet, Üzbegisztán magyarországi nagykövetségének első titkárát fogadta hivatalában dr. Kozma Ákos, az alapvető jogok biztosa 2023. május 2-án.
2023. május. 02.

Dr. Kozma Ákos hivatalában fogadta Törökország magyarországi rendkívüli és meghatalmazott nagykövetét

Dr. Kozma Ákos, az alapvető jogok biztosa hivatalában fogadta C. Gülşen Karanis Ekşioğlut, a Török Köztársaság magyarországi rendkívüli és meghatalmazott nagykövetét 2023. május 2-án.
2023. május. 02.

Dr. Kozma Ákos hivatalában fogadta Azerbajdzsán magyarországi rendkívüli és meghatalmazott nagykövetét

Azerbajdzsán magyarországi rendkívüli és meghatalmazott nagykövetét, Tahir Taghizadehet fogadta hivatalában dr. Kozma Ákos, az alapvető jogok biztosa 2023. május 02-án.
2023. május. 02.

Az alapvető jogok biztosa „Covid utáni mindennapok, amiben élek” címmel pályázatot hirdet

Pályázni vers-novella, illetve festmény-grafika kategóriában lehet. A pályázatra olyan pályaműveket várunk fogvatartottaktól, ellátottaktól, amelyek bemutatják a szociális és egészségügyi intézményekben, büntetés-végrehajtási intézményekben, illetve gyermekvédelmi intézményekben élők mindennapjait, hogyan alakult az életük a Covid utáni időszakban. 
2023. április. 29.

Ombudsmani látogatás a Fertő-Hanság Nemzeti Parkban

A Fertő-Hanság Nemzeti Parkba látogatott dr. Kozma Ákos, az alapvető jogok biztosa és dr. Bándi Gyula, a jövő nemzedékek érdekeinek védelmét ellátó biztoshelyettes 2023. április 25-én.
2023. április. 25.

Az alapvető jogok biztosa is részt vett a rendőrség napja alkalmából tartott rendezvényeken

Április 24-én Szent György, a biztonsági szolgálatok és a rendőrség védőszentjének napja van, amely a rendőrség napja Magyarországon. Dr. Kozma Ákos ünnepi beszédében méltatta a Rendőrség munkatársait, akik mindenkor kitartással és szakmai elhivatottsággal végzik munkájukat.
2023. április. 24.