A BÜNTETÉS-VÉGREHAJTÁS ORSZÁGOS PARANCSNOKÁVAL TALÁLKOZOTT AZ OMBUDSMAN

Dr. Kozma Ákos 2020. október 7-én megbeszélést folytatott dr. Tóth Tamás bv. vezérőrnaggyal, a büntetés-végrehajtás országos parancsnokával, aki tájékoztatta az alapvető jogok biztosát a büntetés-végrehajtási szervezet férőhelybővítési programjáról.
2020. október. 07.

A VÁCI FEGYHÁZ ÉS BÖRTÖNBEN TETT LÁTOGATÁST AZ ALAPVETŐ JOGOK BIZTOSA

Dr. Kozma Ákos ombudsman 2020. október 7-én a Váci Fegyház és Börtönbe látogatott. Az alapvető jogok biztosa dr. Tóth Tamás bv. vezérőrnagy, bv. tanácsos, országos parancsnok, dr. Füzesi Viktor bv. ezredes, intézetparancsnok és Szakolczai Lóránt bv. ezredes, a Duna-Mix Kft ügyvezető igazgatója kíséretében megtekintette a 645 fő befogadására alkalmas büntetés-végrehajtási intézményben a közelmúltban befejeződött fejlesztéseket.
2020. október. 07.

LÁTOGATÁS A SZOLNOKI LIGET OTTHONBAN

A szolnoki „Liget Otthon” Fogyatékos Személyek Ápoló, Gondozó Otthonába és a Nappali Intézménybe látogatott 2020. október 7-én dr. Kozma Ákos, az alapvető jogok biztosa, akit Szummer Tibor intézményvezető fogadott. Az ombudsman a helyszíni bejárás során megtekintette az intézmény által a koronavírus-járvány megelőzése érdekében tett intézkedéseket és a gondozottak életkörülményeit.
2020. október. 07.

LÁTOGATÁS A FEJÉR MEGYEI GYERMEKVÉDELMI KÖZPONT SÁRBOGÁRDI LAKÁSOTTHONAIBAN

A Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat sárbogárdi lakásotthonaiba látogatott dr. Kozma Ákos ombudsman 2020. október 2-án.
2020. október. 02.

A MOHÁCSI KÜLÖNLEGES GYERMEKOTTHONBA LÁTOGATOTT AZ OMBUDSMAN

A Baranya Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat mohácsi Különleges Gyermekotthonába látogatott 2020. október 2-án dr. Kozma Ákos.
2020. október. 02.

A TATAI RENDŐRKAPITÁNYSÁGRA LÁTOGATOTT AZ ALAPVETŐ JOGOK BIZTOSA

Dr. Kozma Ákos ombudsman és munkatársai 2020. október 2-án az Optional Protocol to the Convention Against Torture (OPCAT) Nemzeti Megelőző Mechanizmus (NMM) keretében helyszíni ellenőrzést végeztek a Tatai Rendőrkapitányságon.
2020. október. 02.