A Fogyatékosságügyi Független Mechanizmus tevékenységével összefüggésben tartott szakmai kerekasztal-beszélgetést az ombudsman

A Fogyatékossággal élő személyek jogairól szóló ENSZ-egyezmény (CRPD) szerinti független mechanizmus tevékenységével, valamint a Fogyatékosságügyi Tanácsadó Testület felállításával és működésével összefüggésben tartott szakmai kerekasztal-beszélgetést az egyes fogyatékossági csoportokat képviselő országos érdekképviseleti szervezetekkel dr. Kozma Ákos ombudsman az Alapvető Jogok Biztosának Hivatalában.
2023. July. 28.

Gyermekvédelmi konferencián vett részt és tartott előadást az alapvető jogok biztosa

A „Kihívások és lehetőségek a gyermekvédelmi szakellátásban” címmel rendezett gyermekvédelmi konferencián tartott előadást dr. Kozma Ákos ombudsman 2023. június 29-én Szegeden.
2023. June. 29.

Az olasz ombudsmanok Nemzeti Koordinációs Értekezletén tartott előadást dr. Kozma Ákos

Az olasz régiók és autonóm tartományok ombudsmanjainak Nemzeti Koordinációs Értekezletén tartott előadást az alapvető jogok biztosa 2023. június 9-én Rómában.
2023. June. 09.

Az országos nemzetiségi rajzverseny és fotópályázat nyerteseit köszöntötte az alapvető jogok biztosa

Az Országos Nemzetiségi Rajzverseny és a Nemzetiségi népismeret verseny – Országos nemzetiségi rajzverseny és fotópályázat nyerteseit köszöntötte dr. Kozma Ákos, az alapvető jogok biztosa 2023. június 5-én az Alapvető Jogok Biztosának Hivatalában.
2023. June. 06.

A CPT nemzetközi delegációjának látogatását záró ülésen vett részt az alapvető jogok biztosa

Az Európa Tanács Kínzást és az Embertelen vagy Megalázó Bánásmódot vagy Büntetést Megelőzni Hivatott Európai Bizottság (CPT) nemzetközi delegációja 2023. május 16. és május 26. között, hetedik alkalommal látogatott Magyarországra.
2023. May. 26.

Magyarországra érkezett a lengyel ombudsman

Dr. Kozma Ákos, az alapvető jogok biztosa meghívására Magyarországra érkezett Marcin Wiącek lengyel ombudsman 2023. május 24-én.
2023. May. 25.