LÁTOGATÁS A GÁRDONYI RENDŐRKAPITÁNYSÁG MARTONVÁSÁRI RENDŐRŐRSÉN

Dr. Kozma Ákos 2020. május 7-én a Gárdonyi Rendőrkapitányság Martonvásári Rendőrőrsére látogatott, ahol a Gárdonyi Rendőrkapitányság vezetője Dr. Sági János r. ezredes, valamint a Martonvásári Rendőrőrs vezetője Kratancsik Ákos r. alezredes vezette körbe az ombudsmant.
2020. May. 07.

A SZEREP-HOSSZÚHÁTI OTTHONOKBA LÁTOGATOTT AZ ALAPVETŐ JOGOK BIZTOSA

Dr. Kozma Ákos ombudsman 2020. május 6-án a Debreceni Szociális Szolgáltató Központ (DSZSZK) Szerep-Hosszúháti Humán Szolgáltató Otthonaiba látogatott, ahol az intézmények vezetője, Bodnárné Rácz Erika fogadta.
2020. May. 06.

LÁTOGATÁS A KOMÁDI OTTHONBAN

A Bihari Egyesített Szociális Intézmény (BESZI) Komádi Humán Szolgáltató Otthonába látogatott 2020. május 6-án az alapvető jogok biztosa. Dr. Kozma Ákost a 184 férőhelyes intézményben Varga Mihályné Intézményvezető és Nagyné Tarsoly Andrea Telephelyvezető fogadta.
2020. May. 06.

A CSANÁDPALOTAI ÉS NAGYLAKI HATÁRÁTKELŐNÉL TETT LÁTOGATÁST AZ OMBUDSMAN

A csanádpalotai, valamint a nagylaki határátkelőknél tett látogatást 2020. május 6-án dr. Kozma Ákos. Az alapvető jogok biztosa megtekintette a határon áthaladó forgalom ellenőrzését, valamint a koronavírus-világjárvány terjedésének megakadályozása érdekében tett intézkedéseket.
2020. May. 06.

HIVATALBÓL TÁJÉKOZÓDIK AZ OMBUDSMAN A CSONGRÁD MEGYEI GIMNÁZIUMI FELVÉTELI ELJÁRÁS KAPCSÁN

Az alapvető jogok biztosa eljárást indított és tájékoztatást kért a szaktárcától a Csongrád megyében történt gimnáziumi felvételit érintő tankerületi döntések kapcsán. Dr. Kozma Ákos ombudsman utána kíván járni annak, hogy az ügyben mennyire megalapozottak a korábbi értesülések, így felmerülhet-e az érintett tanulók oktatáshoz való jogának sérelme.
2020. May. 05.

LÁTOGATÁS A MARCALI KATASZTRÓFAVÉDELMI KIRENDELTSÉGEN

Dr. Kozma Ákos, az alapvető jogok biztosa 2020. április 29-én a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Marcali Katasztrófavédelmi Kirendeltségéhez látogatott.
2020. April. 29.