A HEGYESHALMI HATÁRÁTKELŐNÉL TETT LÁTOGATÁST AZ OMBUDSMAN

A Hegyeshalom és Nickelsdorf közötti autópálya-határátkelőnél tett látogatást 2020. április 23-án dr. Kozma Ákos. Az ombudsman dr. Wildner Domonkos rendészeti igazgató kíséretében megtekintette a határon áthaladó forgalom ellenőrzését, továbbá a koronavírus-világjárvány terjedésének megakadályozása érdekében hozott egészségügyi rendelkezések végrehajtását.
2020. April. 23.

LÁTOGATÁS A FERTŐRÁKOSI HATÁRÁTKELŐNÉL

Dr. Kozma Ákos, az alapvető jogok biztosa 2020. április 23-án a Fertőrákos és Mörbisch (Fertőmeggyes) közötti közúti határátkelőhöz látogatott. Az ombudsmant és hivatalának rendészeti igazgatóját, dr. Wildner Domonkost Csizmadia Gábor r.dandártábornok, Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitány fogadta a határállomáson, amelyet egy nappal korábban nyitottak meg újra: 2020. április 22-től ismételten használhatják a két ország között ingázó magyar és osztrák állampolgárok a gyorsabb átkelés érdekében.
2020. April. 23.

A LETENYEI HATÁRÁTKELŐHÖZ LÁTOGATOTT AZ ALAPVETŐ JOGOK BIZTOSA

A Letenye Autópálya – Goričan II. közúti határátkelőhöz látogatott 2020. április 23-án dr. Kozma Ákos ombudsman. Hivatalának rendészeti igazgatója, dr. Wildner Domonkos kíséretében az alapvető jogok biztosa a magyar–horvát határon áthaladó forgalom ellenőrzése mellett megtekintette a koronavírus-világjárvány terjedésének megakadályozása érdekében hozott egészségügyi rendelkezések végrehajtását.
2020. April. 23.

LÁTOGATÁS A SZOLNOKI HELIKOPTERBÁZISON

Dr. Kozma Ákos, az alapvető jogok biztosa 2020. április 22-én az MH 86. Szolnok Helikopter Bázison tett látogatást, ahol annak parancsnoka, dr. Koller József dandártábornok, valamint Sánta Gábor ezredes, az MH 2. vitéz Bertalan Árpád Különleges Rendeltetésű Dandár parancsnoka fogadta az ombudsmant.
2020. April. 22.

A SZEDRESI SPECIÁLIS GYERMEKOTTHONBA LÁTOGATOTT AZ OMBUDSMAN

A Bezerédj–Kastélyterápia Alapítvány által működtetett Szedresi Speciális Gyermekotthonba látogatott 2020. április 22-én dr. Kozma Ákos, az alapvető jogok biztosa. Az ombudsman megtekintette az otthon működését, valamint a koronavírus-járvány megelőzése érdekében tett intézkedéseket.
2020. April. 22.

AZ ALAPVETŐ JOGOK BIZTOSA ÉS A JÖVŐ NEMZEDÉKEK SZÓSZÓLÓJA KÖZÖS KÖZLEMÉNYE

Új szemléletű környezetvédelmet szorgalmaz a Föld napja alkalmából közös közleményében Dr. Kozma Ákos, az alapvető jogok biztosa és Dr. Bándi Gyula, a jövő nemzedékek érdekeinek védelmét ellátó biztoshelyettes.
2020. April. 22.