LÁTOGATÁS A FEJÉR MEGYEI GYERMEKVÉDELMI KÖZPONT SÁRBOGÁRDI LAKÁSOTTHONAIBAN

A Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat sárbogárdi lakásotthonaiba látogatott dr. Kozma Ákos ombudsman 2020. október 2-án.
2020. October. 02.

A MOHÁCSI KÜLÖNLEGES GYERMEKOTTHONBA LÁTOGATOTT AZ OMBUDSMAN

A Baranya Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat mohácsi Különleges Gyermekotthonába látogatott 2020. október 2-án dr. Kozma Ákos.
2020. October. 02.

A TATAI RENDŐRKAPITÁNYSÁGRA LÁTOGATOTT AZ ALAPVETŐ JOGOK BIZTOSA

Dr. Kozma Ákos ombudsman és munkatársai 2020. október 2-án az Optional Protocol to the Convention Against Torture (OPCAT) Nemzeti Megelőző Mechanizmus (NMM) keretében helyszíni ellenőrzést végeztek a Tatai Rendőrkapitányságon.
2020. October. 02.

AZ ALAPVETŐ JOGOK BIZTOSÁNAK ÜZENETE AZ IDŐSEK VILÁGNAPJA ALKALMÁBÓL

A koronavírus-járvány második hulláma ismét ráirányítja a társadalom figyelmét az idős emberek helyzetére és alapvető jogaikra. Miközben azonban felismerjük az idős emberek sérülékenységét és az őket fenyegető veszélyeket, nem feledkezhetünk meg a szolidaritásról, továbbá arról sem, hogy eme korosztály képviselői nem csupán a mostani rendkívüli körülmények között, de mindenkor különleges figyelmet igényelnek – emlékeztet az idősek világnapja alkalmából dr. Kozma Ákos ombudsman.
2020. October. 01.

A TISZALÖKI ORSZÁGOS BÜNTETÉS-VÉGREHAJTÁSI INTÉZETBE LÁTOGATOTT AZ OMBUDSMAN

Dr. Kozma Ákos 2020. szeptember 30-án a Tiszalöki Országos Büntetés-végrehajtási Intézetben tett hivatalos látogatást. Az intézetben Schmehl János bv. vezérőrnagy, bv. főtanácsos, az országos parancsnok biztonsági és fogvatartási helyettese és Gyenge-Bíró István bv. ezredes, intézetparancsnok vezette körbe az ombudsmant.
2020. September. 30.

A HEVES MEGYEI BÜNTETÉS-VÉGREHAJTÁSI INTÉZETBEN TETT HIVATALOS LÁTOGATÁST AZ OMBUDSMAN

A Heves Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe látogatott 2020. szeptember 30-án dr. Kozma Ákos, az alapvető jogok biztosa, ahol Schmehl János bv. vezérőrnagy, bv. főtanácsos, az országos parancsnok biztonsági és fogvatartási helyettese és Nagy Balázs bv. alezredes, intézetparancsnok fogadta az ombudsmant.
2020. September. 30.