Az ír ombudsmannal találkozott az alapvető jogok biztosa

2022. június 2-án Ger Deering ír ombudsman hivatalában fogadta dr. Kozma Ákost, az alapvető jogok biztosát Dublinban.
2022. June. 02.

Az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának közép-európai vezetőjét fogadta dr. Kozma Ákos

Hivatalában fogadta Roland Schilling urat, az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának (UNHCR) közép-európai vezetőjét az alapvető jogok biztosa 2022. május 31-én. A találkozón részt vett dr. Szalayné dr. Sándor Erzsébet, a Magyarországon élő nemzetiségek jogainak védelmét ellátó biztoshelyettes és dr. Könnyid Balázs főtitkár is.
2022. May. 31.

Gyermekvédelmi konferencián vett részt az alapvető jogok biztosa

„A mi felelősségünk…” címmel rendezett gyermekvédelmi konferencián szólalt fel dr. Kozma Ákos ombudsman 2022. május 30-án Szegeden. A Szeged-Csanádi Egyházmegye fenntartásában működő Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató az ÁGOTA® Alapítvánnyal együttműködésben szervezte a szakmai tanácskozást, amelynek fókuszában a gyermekbántalmazás megelőzése állt.
2022. May. 30.

Zala és Vas megyei iskolaőrök tevékenységét monitorozza az ombudsman

2022. május 30-án Zalaegerszegen, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányságon tartott szakmai tájékoztatót dr. Kozma Ákos ombudsman, aki a Zala, illetve a Vas megyében szolgálatot teljesítő iskolaőrök munkájával kapcsolatos átfogó – az alapvető jogok érvényesülése szempontjából történő – monitorozási tevékenység megkezdését jelentette be.
2022. May. 30.

Gyermeknap a Városligetben

Gyermeknap alkalmából az Alapvető Jogok Biztosának Hivatala is „kiköltözött” a Városligetbe 2022. május 29-én. Munkatársaink színezőkkel, játékos kérdőívekkel és sok-sok ajándékkal várták a gyermekeket, az érdeklődő felnőttek pedig gyermekjogi kérdésekben kaphattak felvilágosítást.
2022. May. 29.

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat gyermeknapi rendezvényén vett részt az ombudsman

Dr. Kozma Ákos, az alapvető jogok biztosa 2022. május 29-én részt vett a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat gyermeknapi rendezvényén a Városligetben.
2022. May. 29.