FOLYAMATBAN LÉVŐ KÖZÉRDEKŰ/VISSZAÉLÉS BEJELENTÉS LEKÉRDEZÉSE

Tisztelt Ügyfelünk!

Bejelentésének nyomon követéséhez kérjük adja meg az ügy azonosítóját, valamint a bejelentéskor megadott jelszavát.

 Információk ügystátusz megjelenítésével kapcsolatban:

Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy beadványa állapotáról legkorábban annak Hivatalunkhoz való beérkezésétől számított 3 munkanapot követően tud informálódni.

Tájékoztatjuk, hogy közérdekű/visszaélés bejelentését – amennyiben hiánypótlásra nincs szükség – 8 napon belül továbbítjuk az annak vizsgálatára hatáskörrel rendelkező szervhez. Az ügyét kivizsgáló szerv 30 napon belül hozza meg döntését.  Amennyiben a vizsgálat 30 napnál hosszabb ideig tart, erről – az elintézés várható időpontjának és az eljárás meghosszabbodása indokainak egyidejű közlésével – tájékoztatni fogjuk Önt.

Kérjük, hogy az Alapvető Jogok Biztosának a közérdekű/visszaélés bejelentések intézésével kapcsolatos hatásköréről és Hivatalunk eljárási lehetőségeiről szíveskedjen honlapunkon tájékozódni.
Bővebb információért hívja a 475-71-00 budapesti telefonszámot.

Vissza az előző oldalra

Folyamatban lévő közérdekű bejelentés lekérdezése

Az ügy iktatószáma a bejelentéskor kiküldött e-mailből elérhető. Ha nem rendelkezik az információval, forduljon az AJBH-hoz személyesen vagy írásban a honlapon feltüntetett elérhetőségeken Kérjük, adja meg az ügy iktatószámát * mező súgószövegének bezárása
Az ügy azonosító a bejelentéskor kiküldött e-mailből elérhető. Ha nem rendelkezik az információval, forduljon az AJBH-hoz személyesen vagy írásban a honlapon feltűntetett elérhetőségeken. Kérjük, adja meg az ügy azonosítóját * mező súgószövegének bezárása