Az Országgyűlés dr. Szalayné dr. Sándor Erzsébetet megválasztotta nemzetiségi ombudsman helyettesnek

Dr. Szalayné dr. Sándor Erzsébet habilitált egyetemi docenst, a Pécsi Tudományegyetem Jogi karának volt dékánját, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem intézetvezetőjét az Országgyűlés megválasztotta a Magyarországon élő nemzetiségek jogainak védelmét ellátó biztos-helyettesnek.
2013. október. 21.

Az ombudsman Dr. Szalayné dr. Sándor Erzsébetet jelölte a nemzetiségek védelmét ellátó helyettesének

Dr. Szalayné dr. Sándor Erzsébet habilitált egyetemi docenst, a Pécsi Tudományegyetem Jogi karának volt dékánját, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem intézetvezetőjét jelöli a Magyarországon élő nemzetiségek jogainak védelmét ellátó helyettesének Dr. Székely László alapjogi biztos.
2013. október. 16.

Az alapvető jogok biztosának 2012. évi beszámolója

Az alapvető jogok biztosa a törvényi előírásoknak megfelelően elkészítette és megküldte az Országgyűlésnek a 2012. évi tevékenységéről szóló beszámolóját.
2013. április. 02.

AZ ALAPVETŐ JOGOK BIZTOSÁNAK HIVATALA BEFEJEZTE KIEMELT EKOP PROJEKTJÉNEK VÉGREHAJTÁSÁT

Az Alapvető Jogok Biztosának Hivatala (AJBH) 2012. január 1-jén megkezdte és határidőre elvégezte „Az OBH Webes és könyvtári szolgáltatásainak, workflow alapú ügykezelésének, és adatbázis alapú nyilvántartásainak fejlesztése" című kiemelt EKOP projekt végrehajtását. A támogatási összeg 68.421.012 Ft + ÁFA volt, a projekt célja a hivatali ügyintézés hatékonyságának növelése, az állampolgárok érdekében megvalósuló komplex szolgáltatások bővítése.
2013. március. 29.