KÖNYVTÁRHASZNÁLAT KÖNYVTÁRHASZNÁLAT

 

Kérjük, figyelmesen olvassa át az alábbi tájékoztatóinkat annak érdekében, hogy – a nem nyilvános – Könyvtárunkat zavartalanul és kéréseinknek megfelelően tudja használni.

Könyvtárhasználati szabályok:

Minden külsős látogatóra is érvényes jelen szabályzat azokkal a kitételekkel, hogy nem válnak teljes jogú felhasználóvá, BEIRATKOZÁSRA NINCS LEHETŐSÉGÜK, nem kölcsönözhetnek s csak korlátozott szolgáltatásokra van lehetőségük. Minden kölcsönzésre vonatkozó szolgáltatás számunkra nem releváns, valamint a könyvtáros által szabályozott egyéb lehetőségek is mérsékelve vannak.

Mivel gyűjteményünk NEM NYILVÁNOS, ezért a látogatására kizárólag a könyvtárossal előre egyeztetett időpontban és módon van lehetőség! Ezt - kérjük - vegyék figyelembe a használat előtt.

Bővebb információért hívjon minket elérhetőségeink egyikén!

Szabályzatunkat az alábbi linkre kattintva tekinthetik meg:

Könyvtárhasználati szabályzat

Kutatóknak, szakdolgozatíróknak:

Kutatóknak és szakdolgozatíróknak is lehetőséget biztosítunk Könyvtárunk használatára.

A Könyvtárhasználati szabályzat rájuk is vonatkozik, kölcsönzésre nem jogosultak.

A folyamatos munkajelleg miatt egyéni egyeztetést igényelnek a látogatások időpontjai.

Első kapcsolatfelvételkor kérjük, használják online időpontfoglalási lehetőségünket!

Minden segítséget megadunk – lehetőségeink keretein belül -, ami segíti tudományos munkájuk elkészítésében.

A dokumentum elkészültekor viszont igényt tartunk a befejezett munka 1 példányára állományunk gyarapítása céljából (akár nyomtatva, akár elektronikusan), hiszen könyvtári gyűjteményünk egyik részét a szakdolgozatok teszik ki.

Természetesen tárolásuk és későbbi használatuk során szigorúan ügyelünk az adatvédelmi és szerzői jogi vonatkozásokra (pl. bármely részük másolását tiltjuk).